Hoera! Een nieuwe samenwerking! En dat moet gevierd worden!

Whoop whoop! Er is een leuke nieuwe samenwerking begonnen! Ik mag illustraties maken voor een nieuw op te starten online magazine voor vrouwen, dat zowel bijzonder als verfrissend is. En om dit te vieren bied ik je in dit artikel een GRATIS download aan. 

Het magazine in kwestie is LIEFKE Magazine. LIEFKE is niet zomaar een magazine, het is een platform voor vrouwen. LIEFKE wil vrouwen inspireren het beste uit zichzelf te halen en, zoals de naam al zegt, wil bewegen om een beetje lief voor zichzelf te zijn.

LIEFKE gaat dit jaar van start met een pré-editie over dromen. Uiteraard zal daarin ook een illustratie van mijn hand te zien zijn. De pré-editie is geheel gratis, daarna kost een abonnement 15 euro per jaar. Geen geld toch?

In de tussentijd is LIEFKE al begonnen met alle gastillustratoren en -bloggers voor te stellen via facebook. Ik heb speciaal voor deze voorstelsessie mijn nieuwste illustratie gebruikt, die ik heb geïnspireerd op een uitspraak van de Franse dichter Jean François Saint-Lambert, en die uiteraard geheel in thema is met dit seizoen: De herfst heeft kleuren die de zomer niet kent”.

facebookpagina liefke magazine met illustratie

 

Om de samenwerking te vieren bied ik hier deze illustratie in hoge resolutie aan, zodat je hem zelf kunt uitprinten en ophangen. Ook bied ik je een zwart-wit versie aan, die je naar eigen inzicht kan inkleuren. Want kleuren is cool en hip, ook voor volwassenen!  

 

Download illustratie in kleur

Download illustratie in zwart-wit

 

1 comment for “Hoera! Een nieuwe samenwerking! En dat moet gevierd worden!

  1. 16 maart 2016 at 11:58

    Gefeliciteerd!!!
    Leuk idee liefke! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *